Vesa-Matti Loiri aloittaa Loton virallisena valvojana

Vesa-Matti Loiri on aloittanut yhteistyön Kolikkopelit.com pelisivuston kanssa. Loiri tulee toimimaan sivustolla lanseerattujen Lottopelien virallisena valvojana.

 

vesa-matti loiri kolikkopelit yhteistyo lottoarvonta com.jpg

Kolikkopelit julkaisi yhteistyön sivustollaan 31.7.2018. Samaan aikaan lottopelit myös alkoivat sivustolla.

Vesa-Matti Loiri - Uunosta koko kansan tietoisuuteen

Vesa-Matti on viihdyttänyt suomalaisia vuosikymmenien ajan eri taiteen aloilla. Näyttelijänä kunnostautunut Loiri nousi koko kansan tietoisuuteen roolissaan Uuno Turhapurona 20-osaisen elokuvasarjan johdosta.

Vesa-Matti Loiri aloitti näyttelijäuransa Suomen teatterikoulussa, josta hän valmistui 1966. Tämän jälkeen näyttelijäura jatkui vahvasti teatterissa. Tästä huolimatta Loiri on ehtinyt näytellä yli 70 elokuvassa.

Uransa aikana hän on myös kunnostautunut useasti laulajana. Parhaiten hänet muistetaan musiikin puolella suomalaisten ikivihreiden ja joululaulujen tulkitsijana.

Viime vuosien aikana Loiri on pysynyt ajan hermolla esimerkiksi sen takia, että hän esiintyi ”Vain Elämää” -sarjan kolmannella kaudella ja on esiintynyt useilla kesäfestareilla.

vesa-matti loiri kolikkopelit julkaisee lottoarvonta com.jpg

Kolikkopelit - Suomalaisten suosima pelipaikka

Kolikkopelit.com sivusto on toiminut vuodesta 2010 lähtien ja sivustolla pelaa jo yli 390 000 suomalaista. Sivusto on yksi vanhimmista suomalaisille suunnatuista pelisivustoista, joka toimii ulkomailla.

Kindred Group, joka on Kolikkopelit.comin emoyhtiö, pyörittää useita eri pelisivustoja joista moni on suunnattu juuri suomalaiseen makuun.

Kolikkopelit on tehnyt paljon yhteistyötä suomalaisten artistien ja julkkisten kanssa myös aiemmin. Sivustolla voit esimerkiksi pelata Kummelit ja Vares -teemaisia pelejä.

Lainaus Kolikkopelit.com julkaisusta:

Legendaarinen taiteilija Vesa-Matti Loiri on Kolikkopelien tuoreen EuroJackpot-loton virallinen valvoja. Loiri on aloittanut uuden pestinsä luovan ihmisen intohimolla ja yhteistyö poikinee miljonäärien lisäksi myös markkinoiden parhaiten valvotun loton.

Lotto pitää Loirin lisäksi myös Kolikkopelien työverstaan kiireisenä, sillä elokuun ajan tullaan näkemään toinen toistaan parempia tarjouksia kenosta lottoon. Esimerkiksi EuroJackpot-lottoa myydään onnentunteina 50 prosentin alennuksella eli 1 euron rivihintaan, joten pelaajia saapunee linjoille sankoin joukoin.

Lue koko julkaisu täällä.

Lottopelit ja viralliset valvojat

Suosituin loton virallinen valvoja on ollut Aulis Gerlander. Aulis valvoi lottoarvontaa YLEn kanavilla vuoten 2005 asti. Gerlander siirtyi eläkkeelle 2005 ja valvoi viimeisen lottoarvonnan 18. kesäkuuta.

Lottoarvonta lähetykset siirrettiin YLEn kanavilta MTV3:lle 2013. Tämä johtui uudesta tulkinnasta arpajaislaissa – arvonnat toteutettiin YLEn kanavilla tätä ennen yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Mitä kuuluu virallisen valvojan tehtäviin?

Lottoarvonnan virallinen valvoja seuraa, että arvonta toteutetaan arpajaislain puitteissa. Tämän lisäksi virallinen valvoja hoitaa ja valvoo arvontaan liittyviä tietoteknisiä laitteita – jotka arvonnan toteuttaa ja osoittaa oikean tuloksen.

Lottoarvonta.com uutisoi asiasta ensimmäisenä.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 1