Eurojackpot tulokset

Monelle meistä Eurojackpot tulokset ja voitonjako on viikon kohokohta. Tiistain ja perjantain arvontahetken lähestyessä Eurojackpot tuloksia odotellaan sormet syyhyten ja päivän koittaessa jännitetään, millainen mahtaa olla oma Eurojackpot tulos tänään. Eikä ihme, sillä pelin päävoitot voivat kasvaa jopa 120 miljoonaan euroon asti.

Katso Eurojackpot tulokset helposti tältä sivulta työkalumme avulla. Tässä uudet Eurojackpot -tulokset:

Yllä olevasta työkalusta käy helposti ilmi uusin Eurojackpot tulos sekä aikaisempien kierrosten tulokset. Voit katsoa historiadataa tai sitten tarkastaa osuivatko numerot valitsemalla ”Numeroiden mukaan”.

Milloinkas se seuraava Euro jackpot tulos sitten ilmoitetaan ja koska voin osallistua seuraavaan arvontaan. Lue kaikki nämä tärkeät tiedot tältä Eurojackpot tulokset -sivulta ja merkkaa se myös selaimesi kirjainmerkkeihin seuraavia arvontoja varten.

Eurojackpot tulokset tänään

Eurojackpot tulokset tänään tarkastat helposti päivittyneestä työkalustamme. Uudet tulokset tänään, eli kahdesti viikossa päivittyvä Eurojackpot tulos näkyy heti uusimpana tulostyökalustamme, oli sitten viimeisin arvonta tiistaina taikka perjantaina.

eurojackpot tulokset tanaan tyokalussamme

Kun tulet tälle sivulle, olet jo hakemassa Eurojackpot tuloksia. Eurojackpot tulokset tänään, eli päivittyneen tuloksen näet heti työkalun valikosta.

Mikäli haluat katsoa edellisten arvontojen tuloksia, valitse vain arvontavuosi, viikko ja päivä. Katso helposti uudet tulokset tänään työkalustamme.

Eurojackpot numerot

Eurojackpot tunnetaankin “suurten unelmien miljoonapelinä”, ja Suomen lisäksi sitä pelataan 17 eri maassa. Päävoitto on sinun, jos riviltäsi löytyy oikeat numerot; 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa.

Eurojackpotin suosio on kasvanut Suomessa vuosi vuodelta. Pelin aloitusvuonna 2012 Eurojackpotia pelattiin Suomessa yhteensä noin 60,4 miljoonalla eurolla. Vuonna 2013 peliin sijoitettiin yli 106 miljoonaa euroa, ja vuoteen 2015 summa oli kasvanut jo yli 222 miljoonaan asti. Vuonna 2017 Eurojackpotia pelattiin Suomessa 213,9 miljoonan euron edestä.

Näin tarkistat viralliset Eurojackpot tulokset

Tälle sivulle päivitetään viimeisimmät viralliset Eurojackpot-tulokset. Lähteenä käytetään Veikkauksen virallisia arvottuja numeroita, ja näet tulokset helposti yllä olevan tulostyökalun avulla. Työkalumme näyttää nyt erikseen sekä Perjantain että Tiistain Eurojackpot tulokset.

Tuloksien ohella esitetään myös Eurojackpot voitonjako. Lottoarvonta.com pitää huolen siitä, että tulokset ovat ajan tasalla.

Eurojackpotin peliaika päättyy sekä tiistaisin että  perjantaisin kello 20:00, ja arvonta suoritetaan kello 22:00. Tiistai Eurojackpot tulokset näet tulostyökalustamme heti kello kymmenen jälkeen illalla, samoin myös Eurojackpot tulokset perjantai päivittyy samaan aikaan perjantai illalla.

eurojackpot tulokset

Arvonnan suorittamisen ja tulosjulkistuksien jälkeen voit osallistua seuraavaan arvontaan. Tämä ei kuitenkaan tapahdu täysin välittömästi – seuraavan perjantain arvontaan voit Eurojackpotissa osallistua 01:00 lähtien aikaisin lauantaiaamulla – samoin tiistain arvonnan jälkeen peli avautuu jälleen pelattavaksi vasta varhain keskiviikkoaamuna.

Mitä lähteitä voin käyttää Eurojackpot tuloksien tarkistukseen

Eurojackpot-tulokset voit tarkistaa monen eri lähteen kautta. Pidä kuitenkin huoli siitä, että lähde on luotettava ja ajan tasalla. Valitettavasti nettihuijaukset ovat yleinen ongelma nykypäivänä, ja pahaa-aavistamaton pelaaja voi joutua huijauksen uhriksi muutamalla väärällä klikkauksella. Mutta älä huoli, sillä olet juuri oikeassa paikassa, jos sinua kiinnostavat Eurojackpot tulokset tänään tai aikaisemmista arvonnoista.

Lottoarvonta.com-sivustolla esitetyt tulokset ovat täysin luotettavia. Löydät viimeisimmät arvontatulokset nopeasti ja turvallisesti tulostyökalun avulla, ja tältä sivulta löytyy myös tarkemmin eritelty Eurojackpot voitonjako. Voit myös halutessasi tarkistaa tulokset kunkin lottosivuston verkkosivuilta; sieltä löytyvät usein myösEurojackpot voitonjako sekä helpottavat sovellukset tarkistukseen.

Miten tarkistan osuiko Eurojackpotissa lottovoitto

Eurojackpot on jättipottipeli, ja sen päävoitot vaihtelevat kymmenestä miljoonasta aina yhdeksäänkymmeneen miljoonaan saakka. Peli toimii siten, että valitset viisi päänumeroa väliltä 1-50 ja kaksi tähtinumeroa väliltä 1-10. Voittoluokkia on yhteensä kaksitoista; katso kaikki Eurojackpotin voittoluokat alta.

Eurojackpot-pelin voittoluokat:

1. voittoluokka: 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein – voitto-osuus 36,00 %

2. voittoluokka: 5 päänumeroa ja 1 tähtinumero oikein – voitto-osuus 8,60 %

3. voittoluokka: 5 päänumeroa oikein – voitto-osuus 4,85 %

4. voittoluokka: 4 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein – voitto-osuus 0,80 %

5. voittoluokka: 4 päänumeroa ja 1 tähtinumero oikein – voitto-osuus 1,00 %

6. voittoluokka: 3 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein – voitto-osuus 1,10 %

7. voittoluokka: 4 päänumeroa oikein – voitto-osuus 0,80 %

8. voittoluokka: 2 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein – voitto-osuus 2,55 %

9. voittoluokka: 3 päänumeroa ja 1 tähtinumero oikein – voitto-osuus 2,85 %

10. voittoluokka: kolme 3 päänumeroa oikein – voitto-osuus 5,40 %

11. voittoluokka: 1 päänumero ja kaksi 2 tähtinumeroa oikein – voitto-osuus 6,75 %

12. voittoluokka: kaksi 2 päänumeroa ja 1 tähtinumero oikein – voitto-osuus 20,30 %

Pelaajille maksettava ensimmäisen voittoluokan jakosumma on vähintään kymmenen miljoonaa euroa. Pelaajille maksettava jakosumma ensimmäisessä ja toisessa voittoluokassa on enintään satakaksikymmentä miljoonaa euroa.

Toimi näin selvittääksesi, oletko Eurojackpot-voittaja:

 • Osallistu arvontaan ostamalla Eurojackpot-rivi
 • Vertaa rivilläsi olevia numeroita virallisiin tuloksiin (löydät ne sivustoltamme heti arvonnan päätyttyä!)
 • Tarkista, onko sinulla tarpeeksi osumia voittoon
 • Päävoitto osuu kohdalle kun saat 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein

Eurojackpot voitonjako

Eurojackpot päävoitto on aina vähintään 10 miljoonaa euroa. Tämä on siis niin sanottu pohjapotti, joka sitten kasvaa jokaisella arvontakierroksella, jolla päävoitto ei mene jakoon.

Yllä on kuvattu Eurojackpot voitonjako kunkin voittoluokan prosentuaalisella jako-osuudella kokonaisvaihdosta. Seuraavaan taulukkoon on eritelty, kuinka suuria nuo voitot keskimäärin ovat euromääräisesti.

VoittoluokkaTulos (pää+tähtinumerot)Keskim. voitto
1. voittoluokka5 + 2päävoitto
2. voittoluokka5 + 1n. 601 300 €
3. voittoluokka5 + 0n. 150 700 €
4. voittoluokka4 + 2n. 4 900 €
5. voittoluokka4 + 1n. 310 €
6. voittoluokka3 + 2n. 155 €
7. voittoluokka4 + 0n. 110 €
8. voittoluokka2 + 2n. 25 €
9. voittoluokka3 + 1n. 20 €
10. voittoluokka3 + 0n. 17 €
11. voittoluokka1 + 2n. 12 €
12. voittoluokka2 + 1n. 10 €

Eurojackpot voitonjako on suunniteltu todennäköisyyksien mukaan niin, että vaikeammin saavutettavat kombinaatiot pää- ja tähtinumeroita ovat taulukolla ylempänä, ja niillä saatava voitto on myös luonnollisesti suurempi. Taulukosta käy ilmi, että esimerkiksi 2 + 2 -tulos on arvokkaampi, kuin 3 + 1.

Eurojackpotin miljoonavoitot

Eurojackpotia on järjestetty vuodesta 2012 lähtien ja miljoonavoitto on jaettu pelaajille 340 kertaa (vuoden 2021 loppuun asti). Miljoonavoitto voi osua päävoiton (5+2) lisäksi myös usein toiseksi suurimmassa voittoluokassa eli 5+1 voittoluokassa.  Lottoarvonta.com analysoi tarkemmin tätä keräämämme dataa Eurojackpot tuloksista miljonaavoitoissa:

eurojackpot miljoonatulokset vuosittain

Miljoonavoitot ovat keskimääräisesti olleet kasvussa, joskin vuonna 2018 miljoonavoittojen määrä oli jättimäinen verrattuna ympäröiviin vuosiin.

Mitkä Eurojackpot numerot ovat esiintyneet eniten miljoonvoittoriveillä?

Päänumerot, jotka ovat esiintyneet eniten Eurojackpot tuloksien miljoonvoittoriveillä ovat 33, 23 ja 40, toiseksi usein nähdän numerot 14, 16, 19, 22 ja 46. Mikäli haluat kokeilla onneasi statistiikkaan perustuen – kokeile näitä numeroita Eurojackpotin päänumeroina.

Vähiten miljoonavoittoriveillä esiintyneet päänumerot olivat 27, 45 ja 2.

eurojackpot tulokset ja numerot miljoonavoittoriveillä

Tähtinumeroiden esiintymisessä miljoonavoittoriveillä oli selkeä ero. Numerot 3, 8 ja 9 ovat esiintyneet muita enemmän miljoonavoittoriveillä (2018). Lisänumeroita eli Eurojackpotin tähtinumeroita arvotaan väliltä 1-12. Selkeästi vähiten tähtinumeroissa löytyi numeroa 10 miljoonavoittoriveiltä (vuoden 2018 katsastuksessa) – tässäkin taitaa näkyä se, että pieniä numeroita pelataan enemmän kuin isoja numeroita. Nyt kun Tähtinumeroita on pelissä 12, voi olla, että 10 alkaa esiintyä voittavalla rivillä useammin.

Psst. Lähde miljoonavoittojen teille valitsemalla parhaat nettikasinobonukset

Kun tuloksia analysoitiin niin huomattavaa on, miten voittajien määrä kasvaa kun arvotut numerot ovat pieniä. Eli Eurojackpottiin pelataan paljon pieniä numeroita, ja kun voitto osuu näille numeroille, niin voittajat joutuvat usein jakamaan voittoja.

Vuonna 2018 kierros 27 osoitti juuri tämän. Arvonnassa oikeat numerot olivat 2, 7, 24, 38, 45 ja tähtinumerot 5, 8. Kierroksella päävoittoja osui 2 ja 5+1 oikein voittoja jopa 24. Tämä on suuri määrä normaaliin kierrokseen verrattuna ja juuri pienten numeroiden (2 ja 7) esiintyminen päänumeroissa ovat varmasti tähän vaikuttaneet.

Osasyy pienempien numeroiden tiheämpään esiintymiseen voi olla Lotossa. Ihmiset pelaavat samoja tuttuja lottorivejään myös Eurojackpottiin, ja lotossahan numerot yltävät vain 40:een.

Suomen isoimmat Eurojackpot tulokset

Suomeen on tähän mennessä arvottu 20 Eurojackpotin päävoittoa. Niistä suurin on Siilinjärvelle mennyt lähes 92 miljoonan euron voitto (kierros 34/2019), joka meni jakoon viidenkymmenen pelaajan porukalle. Peli oli tehty järjestelmänä, ja siihen osuneet alavoitot selittävät tuolloin maksimipääpotin ylittymisen lähes kahdella miljoonalla.

Suomeen osuneet Eurojackpot-päävoitot suuruusjärjestyksessä:

 1. 91,9 miljoonaa euroa, Siilinjärvi, kierros 34/2019, 50 osuuden porukka
 2. 90 miljoonaa euroa, Loimaa, kierros 6/2018, viiden osuuden porukka
 3. 87 miljoonaa euroa, Tampere, kierros 15/2017, kolmen osuuden porukka
 4. 61,2 miljoonaa euroa, Espoo, kierros 37/2014
 5. 57,3 miljoonaa euroa, Akaa, kierros 14/2014, 10 osuuden porukka
 6. 46,5 miljoonaa euroa, Tampere, kierros 27/2017
 7. 46,2 miljoonaa euroa, Turku, kierros 30/2015
 8. 45 miljoonaa euroa, Espoo, Vaasa, Oulu (x2) ja Mikkeli, kierros 32/2021
 9. 41,6 miljoonaa euroa, Savonlinna, kierros 42/2017
 10. 38,9 miljoonaa euroa, Suomi, kierros 36/2015, 10 osuuden nettiporukka eri puolilla Suomea
 11. 34,9 miljoonaa euroa, Loimaa, kierros 35/2020
 12. 29,5 miljoonaa euroa, Seinäjoki, kierros 4/2013
 13. 23,5 miljoonaa euroa, Janakkala, kierros 49/2019
 14. 23,3 miljoonaa euroa, Kotka, kierros 23/2015
 15. 22,2 miljoonaa euroa, Kristiinankaupunki, kierros 38/2021, neljän osuuden porukka
 16. 21,3 miljoonaa euroa, Teuva, kierros 39/2013
 17. 19,4 miljoonaa euroa, Raasepori, kierros 3/2016
 18. 18 miljoonaa euroa, Espoo, kierros 46/2018
 19. 17,8 miljoonaa euroa, Jämsä kierros 52/2014, 10 osuuden porukka
 20. 10 miljoonaa euroa, Espoo kierros 19/2016

Miten Eurojackpot tulokset arvotaan

Perjantai on perinteisesti ollut Eurojackpot-faneille viikon jännittävin päivä. Nyt pelin ystävät ovat saaneet myös tiistaisen mahdollisuuden jännätä arvontatuloksia.

Monet meistä leikittelevät ajatuksella, mitä kaikkea voittosummalla voisi tehdä, jos se tällä kertaa sattuisi omalle kohdalle. Luksuslomat, uusi televisio, sisustus tai harrastukset – mikä nyt kenelläkin sattuu olemaan sydäntä lähellä. Kaikki me kuitenkin haaveilemme, että osuisipa Eurojackpot arvonta tulokset tänään!

Eurojackpot-pelissä pelaaja valitsee rivilleen 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa, ja arvonnassa arvotaan viiden päänumeron (yhteensä 50 numerosta) lisäksi kaksi tähtinumeroa (yhteensä 12 numerosta). Arvonta suoritetaan joka tiistai ja perjantai kello 20:00 Suomen aikaa poliisihallituksen hyväksymällä ja hallussa olevalla arvontakoneistolla. Arvonnassa on aina mukana virallinen valvoja.

Eurojackpot-arvonta suoritetaan Helsingissä, kuten lottokin. Tulokset ovat tarkistettavissa netistä muutamien minuuttien kuluessa arvonnan päättymisestä.

Vink vink; kätevin tapa tarkistaa Eurojackpot-voittosi on Lottoarvonta.comin Eurojackpot tulokset sivulta.

eurojackpot numerot uusi

Eurojackpot tuloksien julkistus

Mikäli Eurojackpotin ylimpään voittoluokkaan ei osu yhtään täysosumaa, pottia kasvatetaan niin kauan, kunnes päävoitto jollekin osuu. Potti voi kasvaa 120 miljoonan euron suuruiseksi, mutta ei sen yli; voittokaton tullessa vastaan osa potista jaetaan alemmille voittoluokille. Eurojackpot arvotaan maaliskuusta 2022 kahdesti viikossa; arvonta suoritetaan tiistai- ja perjantai-iltaisin Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin arvontatulokset julkaistaan netissä tiistai- ja perjantai-iltaisin noin kello 22. Lisäksi arvonnan tuloslähetys näytetään Eurojackpotin tulosivuilla.

Voittojen maksu alkaa aikaisintaan seuraavana päivänä arvonnan suorittamisesta. Yli 20 000 euroa ylittävät voitot maksetaan aikaisintaan kolmen viikon kuluttua oikean tuloksen vahvistamisesta. Eurojackpot-pelin voitot on lunastettava yhden vuoden kuluessa lopputuloksen vahvistamisesta. Mikäli voitonnostoa ei suoriteta vuoden määräajan kuluessa, oikeus voittoon mitätöidään.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 3.2 / 5. Arvosanat yhteensä: 126