Viking lotto tulokset

Viking lotto tulokset jakaa viikoittain miljoonapotteja. Näitä tavoittelet pienelläkin rahallisella panostuksella (Viking lotto rivi maksaa vain 1,00 €). Ja mitä olivat Viking lotto tulokset tänään? Lue eteenpäin, niin se selviää!

Viking lotto tulokset löydät aina nopeasti tältä sivulta. Tässä uudet Viking lotto tulokset sinulle:

Viking lotto tulokset julkaistaan joka keskiviikkon kello 20:30 heti arvonnan päätyttyä. Uudet tulokset ja Viking loton voitonjako löytyvät siis aina tältä sivulta, nopeasti ja luotettavasti.

Viking lotto on kansainvälinen arvontapeli, ja sitä pelataan Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Islannissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Sloveniassa.  Viking lotto on siis näiden maiden yhteinen numeroveikkaus.

Pelissä arvotaan kuusi päänumeroa neljästäkymmenestäkahdeksasta numerosta sekä yksi viking numero kahdeksasta numerosta.

Pelaaja valitsee kuusi päänumeroa väliltä 1-48 ja yhden vikingnumeron väliltä 1-5. Kaksi ensimmäistä voittoluokkaa ovat samat kaikille maille, jotka Vikinglottoon osallistuvat. Loput voittoluokat ovat maakohtaisia, eli kukin osallistujamaa saa itse päättää, miten voitonjako jaetaan loppujen voittoluokkien kesken.

Katso myös lauantai loton lotto tulokset täältä!

Viking lotto numerot

Toukokuussa 2017 tehtyjen uudistusten myötä pelin kirjoitusasu muuttui Viking Lotosta Vikinglottoon. Onnennumero poistettin kokonaan, ja nykyisin Vikinglotossa on vain yksi potti. Viikoittain arvottava potti on suuruudeltaan 3-25 miljoonaa euroa, ja päävoiton voittaa 6+1-tuloksella. Kansan tietoisuudessa kuitenkin käytetään sanaa Viking Lotto ihan erikseen, näin myös täällä Lottoarvonta.comissa me usein teemme. Kansankielellä mennään.

Uudistuksen myötä Viking loton onnennumeron tilalle tuli plus-toiminto. Plussaus on käytössä vain Suomessa, ja sen avulla voi viisinkertaistaa pelirivin voittosumman jopa miljoonaan euroon asti. Vaikka rivillä ei olisi muuta voittoa, oikealla plusnumerolla voittaa viisi euroa.

Näin tarkistat viralliset Viking lotto tulokset

Tälle sivulle päivitetään uusimmat Viking lotto tulokset heti virallisten arvontojen jälkeen. Tulokset ovat luotettavia, sillä Lottoarvonta.com käyttää lähteenä Veikkauksen virallisia arvottuja numeroita. Tarkista Viking lotto numerot tänään helposti yllä olevan tulostyökalun avulla – se vie vain hetken!

Viking lottoa voit pelata peruspelinä sekä järjestelmänä. Osallistut peliin siten, että valitset kupongillesi kuusi päänumeroa ja yhden vikingnumeron, tai annat koneen arpoa numerot puolestasi. Saat voiton, mikäli rivillesi sattuu tarpeeksi monta samaa osumaa kuin virallisessa arvonnassa.

Viking lotto Plus on yksi Vikingloton pelimuoto. Osallistut Plussaan maksamalla lisää 0,50 euroa per rivi, eli yhden plussarivin hinnaksi tulee 1,50 euroa. Jokaiselle peliriville arvotaan plusnumero (väliltä 1-30), ja mikäli saat plusnumeron oikein, voittosi viisinkertaistetaan. Pelkällä oikealla plusnumerolla voitat viisi euroa, jos rivillä ei ole muuta voittoa. Plussauksella Viking lotto voitonjako muuttuu siis entistäkin antoisammaksi.

Vikingloton yhteydessä voit pelata Keskiviikko-Jokeria ja Keskiviikko-Lomatonnia.tarkasta osuiko sinulle voitto viking lotossa

Mitä lähteitä voin käyttään Viking loton tuloksien tarkistukseen

Viking lotto tulokset voit tarkistaa monen eri lähteen kautta. Varmista kuitenkin ensin, että lähde on sataprosenttisen luotettava, ja esitetyt tulokset ovat ajan tasalla. Näin vältät joutumasta nettihuijauksen uhriksi, mikä on valitettavan yleinen ilmiö nykypäivänä. Viking loton tulokset tänään löytyvät kätevästi ja luotettavasti muun muassa tältä sivulta.

Voit luottaa Lottoarvonta.com-sivustolla esitettyihin Vikinglotto-tuloksiin, sillä lähteenä käytetään virallisia Vikinglotto-tuloksia. Löydät viimeisimmät arvontatulokset nopeasti ja turvallisesti tulostyökalun avulla. Voit myös halutessasi tarkistaa tulokset muilta sivuilta netissä. Suosittelemme kuitenkin tuloksien tarkastusta Lottoarvonta.comista. Täällä viralliset Vikinglotto tulokset päivittyvät aina virallisesta lähteestä automaattisesti.

Miten tarkistan osuiko Viking lotossa lottovoitto

Kun Viking loton 48 päänumerosta ja kahdeksasta viking numerosta arvotaan joka viikko kuusi päänumeroa ja yksi vikingnumero, erilaisia rivejä on mahdollista muodostaa reilut 61 000 000 kappaletta. Joka viikko arvotaan siis yksi rivi, joten teodennäköisyys oikean rivin toteutumiselle on noin 1:61 000 000

Suomen Viking lotossa arvotaan lisäksi yksi plusnumero 30 numerosta. Todennäköisyys, että saat plusnumeron oikein on tällöin 1:30.

Viking loton voitonjako jakautuu voittoluokkien kesken siten, että ensimmäinen ja toinen voittoluokka ovat samoja kaikille osallistuville maille. Voittoluokat 3-8 ovat maakohtaisia.

Eniten päävoittoja koko Viking loton historiassa on osunut Norjaan, johon on osunut lähes 900 päävoittoa. Tähänastisista voitoista suurin on 35 miljoonan euron voitto, jonka onnekas norjalaispelaaja nappasi itselleen kierroksella 46/2017. Päävoittotilastojen hopeasijalla on Tanska yli 510 päävoitolla ja kolmantena Suomi yli 300 päävoitolla. Suomeen osuneista päävoitoista suurin on 9,5 miljoonan euron voitto, joka osui Lahtelaiselle porukalle elokuussa 2021 (kierros 33/2021).

Norja johtaa tilastoja myös siinä suhteessa, kuinka paljon Viking lottoa maassa pelataan. Eniten päävoittoja sekä eniten pelattuja kierroksia – tämä vain vahvistaa faktan, että mitä enemmän pelaat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittoon.

Suomen suurimmat Viking lotto tulokset

  1. Helsinki, 7,8 miljoonaa euroa, kierros 46/2012
  2. Suomussalmi, 7,5 miljoonaa euroa, kierros 21/2014
  3. Lahti, 4,6 miljoonaa euroa, kierros 14/2010
  4. Lappeenranta, 4,5 miljoonaa euroa, kierros 51/2018
  5. Espoo, 4,1 miljoonaa euroa, kierros 3/2012
  6. Helsinki, 3,3 miljoonaa euroa, kierros 49/2015
  7. 7.-8. Reisjärvi ja Kuopio, 2,7 miljoonaa euroa, kierros 42/2015
  8. 8. Helsinki, 2,0 miljoonaa euroa, kierros 41/2002
  9. 9. Porvoo, 1,9 miljoonaa euroa, kierros 40/2012
  10. 10. Pohjois-Savo, 1,9 miljoonaa euroa, kierros 30/2008

jannittavat viking lotto tulokset sinulle

Miten Viking loton tulokset arvotaan

Vikingloton peliaika päättyy keskiviikkoisin kello 19:00. Oikea rivi, kuusi päänumeroa ja yksi vikingnumero, arvotaan kello 20:15 (Suomen aikaa). Näiden lisäksi Suomessa arvotaan yksi plusnumero väliltä 1-30. Seuraavalle kierrokselle voit osallistua keskiviikkoisin tulosten julkaisemisen jälkeen kello 22:30 alkaen.

Vikingloton arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä erityisellä arvontalaitteistolla tai arvontajärjestelmällä. Arvonta suoritetaan paikallisen valvontaviranomaisen edustajan läsnäollessa. Numeroita voidaan virallisesti pitää arvottuina vasta sitten, kun valvontaviranomainen on ne vahvistanut.

Viking lotto voitonjako

Viking Lotto voitonjako käy melko selkeästi ilmi oheisesta taulukosta. Ensimmäinen ja toinen voittoluokka ovat yhteisiä osallistujamaille ja niiden voittosummat vaihtelevat kierroskohtaisesti.

VoittoluokkaTulos (pää+vikingnumerot)Keskim. voittoOsuus
1. voittoluokka6 + 1päävoitto -
2. voittoluokka6 + 0n. 200 000 € -
3. voittoluokka5 + 1n. 15 000 €6,20 %
4. voittoluokka5 + 0n. 1 000 €1,70 %
5. voittoluokka4 + 1n. 521,10 %€
6. voittoluokka4 + 0n. 26 €2,20 %
7. voittoluokka3 + 1n. 10 €3,80 %
8. voittoluokka3 + 0n. 5 €7,50 %

Osuus-sarakkeessa näkyy Viking lotto voitonjako eri voittoluokkiin prosentuaalisesti. Esimerkiksi kolmas voittoluokka nielaisee kokonaispotista 6,20 %. Kolme päänumeroa oikein saaneet pelaajat voittavan noin viisi euroa kukin, mutta näitä osumia on niin räikeästi enemmän kuin muita, että ne nostavat voittoluokan osuudeksi 7,50 %.

Viking loton tuloksien julkistus

Vikingloton virallinen arvonta suoritetaan Norjassa keskiviikkoiltaisin. Arvonta lähetetään satelliitin välityksellä muihin osallistujamaihin, ja lähetys on katsottavissa Vikingloton tulossivulla välittömästi arvonnan suorittamisen jälkeen.

Voittojen maksu alkaa aikaisintaan arvontaa seuraavana päivänä. Ensimmäisen ja toisen voittoluokan voittoja joudut odottelemaan hieman pidempään, sillä niiden voitot maksetaan pelaajalle aikaisintaan kolmen viikon kuluttua oikean tuloksen vahvistamisesta. Voitot on lunastettava vuoden sisällä, tai voitot mitätöidään.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 3.3 / 5. Arvosanat yhteensä: 56