Keno tulokset

Keno on yleisnimitys numeropelille, jota pelataan ympäri maailman.  Kurkkaa alta helposti uusimmat keno tulokset.

Psst! Tuliko Veikkauksen kenossa hutikuti? Ei hätää!

Tässä myös lisäjännitystä Lottotuloksien lisäksi: Nappaa tästä 100 ilmaiskierrosta vain 1 €:lla ja päälle iso bonus. Klikkaa alta ja lunasta tarjous!

Tässä uudet Keno tulokset sinulle kätevästi uudella keno tulokset -työkalulla:

Uusi Kenotulokset työkalumme näyttää sinulle aina uusimman tuloksen, oli kyseessä sitten Päivä, Ilta tai Myöhäisillan arvonta. Voit helposti vaihtaa päivämäärää tai arvontaa itse ja katsoa oikean tuloksen.

Suomessa kenoarvonnat ja keno tulokset tarjoaa Veikkaus. Peli on myös hyvin samankaltainen kuin länsinaapuri Ruotsin versio. Tästä näet kätevästi uudet keno tulokset ja kerromme myös tarkemmin Suomessa pelattavasta kenosta. Pelin eri muotoja pelataan muun muassa Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Ranskassa.

Lähde voittojahtiin netin parhailla rahapelitarjouksilla!

Keno on suomalaisten rakastama numeroveikkauspeli, jota pelataan aktiivisesti ympäri kotimaata. Peli arvotaan kolmesti päivässä ja uusimmat viralliset keno tulokset löydät aina tältä sivulta. Voit myös selata sivun alalaitaan ja nähdä eilisen ja toissa päivän keno tulokset.

Kenoa on pelattu Veikkauksen tarjoamana Suomessa vuodesta 2002, ja pelistä tuli heti aloitusvuotensa jälkeen yksi Veikkauksen suosituimmista peleistä. Yhä edelleen peliä pelaa yli 400 000 suomalaista viikoittain.

Suomessa kenoarvontoja järjestetään kolmesti päivässä. Aluksi keno arvottiin vain kerran päivässä, mutta pelin suosio kasvoi niin suureksi, että Veikkaus järjesti myös toisen päivittäisen arvonnan. Tämäkään ei vielä riittänyt kenonnälkäisille suomalaisille, vaan arvontojen määrää nostettiin kolmeen per päivä.

Keno tulokset arvotaan siis kolmesti päivässä. Tältä sivulta näet aina siis uusimmat keno tulokset. Voit hypätä tästä edellisiin keno tuloksiin:

Keno numerot

Keno on tuuripeli, jonka tulokset perustuvat täysin sattumaan. Useat meistä valitsevat numeronsa sattumanvaraisesti, mutta löytyy niitäkin, jotka uskovat onnennumeroihin. Tällöin pelaaja uskoo, että tietyt numerot tai numerosarjat toteutuvat muita todennäköisemmin, tai että sama numero ei toistu peräkkäisissä arvonnoissa. Onnennumeroita ovat yleisimmin perheenjäsenten syntymäajat, lasten lukumäärä sekä muut itselle merkitykselliset numerot. Tosiasiassa jokaisen kenotaulukosta löytyvän numeron todennäköisyys on sama joka kierroksella.

Peruspelissä pelaaja valitsee kupongilleen 2-10 numeroa yhteensä 70 numeron kenotaulukosta, ja arvonnassa arvotaan 20 numeroa. Pelistä on kehitelty erilaisia variaatioita, ja peruspelin lisäksi voit pelata Tähtitasoa, KunkkuKerrointa, pelipaketteja ja järjestelmää.

Tässä parhaimmat tarjoukset netin rahapeleihin:

Kenon peruspelissä on 10 tasoa. Tähtitaso on kenon yhdestoista taso, ja sen pelaaminen on onnistuu vain pelipaketin yhteydessä. Pelipaketit ovat valmiita pelikuponkeja, joiden rivimäärä ja kenotaso on ennalta määrätty. Järjestelmällä voit pelata useita rivejä samanaikaisesti, ja KunkkuKertoimien avulla voit moninkertaistaa voittosummasi.keno tulokset

Keno tulokset tänään

Keno tulokset tänään löydät helpoiten tämän sivun ylälaidasta. Mikäli päivät on hieman sekaisin ja et ole varma oliko kyseessä haluamasi päivä, niin hyppää vain sivun alalaitaan, jossa näet eilisen ja toissa päivän tulokset.

Näet helpost kenon tositteelta tai netistä ostetun kenon kupongilla rivin arvontapäivän. Veikkauksen kenon tositteella näet numeroiden alla rivin ”arvontapäivä”. Sitä seuraa päivämäärä jolloin rivisi pitää yhdistää oikeisiin numeroihin. Tämä on oikea päivä riviesi arvontaan.

Päivän lisäksi, tarkista onko rivisi osallistuneet eri arvontoihin. Keno tulokset tänään tulee tarkistaa oikeaa arvontaa kohden, joita on kolme joka päivä Veikkauksen kenossa.

Näin tarkistat viralliset Keno tulokset

Kenossa voit tavoitella unelmiasi vaikka joka päivä, sillä arvontoja järjestetään päivittäin kolmeen otteeseen. Tämän sivun ylälaitaan päivitetään viimeisimmät viralliset Keno tulokset välittömästi virallisen arvonnan jälkeen. Katso, osuiko voitto kohdallesi – löydät tulokset tämän sivun ylälaidasta!

Keno päiväarvonta aika: peliaika päättyy päivittäin kello 14:45, ja virallinen arvontatulos julkaistaan Veikkaus.fi:ssä kello 15.

Keno ilta-arvonta aika: osallistuaksesi sinun tulee täyttää kenokuponkisi kello 20.45 mennessä. Tulos on katsottavissa Nelosella kello 20:58, ja voit myös tarkistaa tulokset Veikkauksen sivuilta.

Keno myöhäisillan arvonnan aika: peliaika päättyy kello 22:45, ja tulokset ovat näkyvissä Veikkaus.fi-sivulla, teksti-tv:ssä sekä Iltasanomat.fi-sivulla. Lisäksi saat halutessasi tulokset palveluviestinä arvontaa seuraavana päivänä (voit tilata palveluviestin Veikkauksen sivuilta).

Voittokertoimet määräytyvät sen mukaan, millä kenotasolla pelaat, ja montako oikeaa osumaa kupongiltasi löytyy.

Mitä lähteitä voin käyttää Keno tuloksien tarkistukseen

Keno tulokset voit tarkistaa monesta eri lähteestä. Luotettava lähde Veikkauksen tulossivujen lisäksi on Lottoarvonta.com; löydät meiltä uusimmat viralliset kenotulokset helposti ja nopeasti.

Mikäli tarkistat tulokset muualta, ole erityisen huolellinen tarkistaessasi, että lähde on luotettava ja totuudenmukainen. Valitettavasti nettihuijauksia tapahtuu yhä enemmän ja enemmän – haluat varmasti luottaa siihen, että käyttämäsi sivusto on suojattu. Me Lottoarvonta.comilla ojennamme auttavan kätemme, jotta juuri sinä saat kaiken tarvitsemasi informaation kenoarvontoihin ja tuloksiin liittyen – pidämme huolen siitä, että saat oikeat ja viralliset tulokset käyttöösi turvallisesti ja nopeasti.

Miten tarkistan osuiko Kenossa voitto

Keno on mukaansatempaava peli, jonka yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä toimintaidea tekee siitä niin viihdyttävän. Pelin säännöt ovat simppelit, eikä pelaajan tarvitse opetella sen kummempia sääntöjä ymmärtääkseen pelin idean. Valitse mieleisesi numerot ja jännitä arvontatulosten julkaisemista – näin helppoa Keno yksinkertaisimmillaan on.

Kenossa voit itse valita, tavoitteletko suuria voittoja isommilla kenotasoilla vai pienempiä voittoja pienemmillä tasoilla. Voit myös itse valita haluamasi panoksen, mikä vaikuttaa voittojesi suuruuteen.

Miten tarkistan, osuiko voitto kohdalle? Arvontaan osallistuaksesi sinun tulee valita kahdesta kymmeneen numeroa väliltä 1-70. Pelissä arvotaan 20 numeroa, ja voitto on sinun, mikäli saat riittävän monta osumaa verrattuna kierroksella arvottuihin numeroihin. Voitot lasketaan valitsemasi panoksen, kenotason ja oikeiden osumien mukaan.

Kullekin kenotasolle on määrätty omat voittoluokat ja -kertoimet. Voittokertoimet ovat kiinteät jokaiselle tulokselle, eli voittojesi suuruus ei muutu, vaikka sama voitto sattuisi useammalle pelaajalle. Tähän on kuitenkin yksi poikkeus: mikäli yhden voittoluokan voittojen yhteenlaskettu summa ylittää 2,5 miljoonaa euroa, voittoja leikataan suhteessa panoksiin.

Kenovoittojen maksu alkaa, kun kierroksen arvonta on suoritettu virallisen tahon toimesta. Kenovoitot on lunastettava vuoden kuluessa, tai pelaaja menettää oikeudet voittorahoihin.

Miten Keno tulokset arvotaan

Aluksi Veikkauksen kenoarvonta oli katsottavissa televisiosta suorassa lähetyksessä, ja numerot arvottiin satunnaislukugeneraattorin avulla. Asiaan tuli kuitenkin muutos; nykyään arvonta suoritetaan suljettujen ovien takana, ja toimenpiteeseen käytetään loton tapaan erityistä viranomaisen hyväksymää ja valvomaa arvontakonetta.

Kenonumerot arvotaan arvontalaitteen avulla 70 numerosta. Saat voiton, mikäli arvotuista 20 numerosta riittävän moni on sama kuin pelikupongillasi. Voit itse vaikuttaa voittosummasi suuruuteen panoksen sekä kenotason valinnalla (valinnat tulee tietenkin tehdä kuponkia ostettaessa, ennen arvontaa).keno numerot

Hauskoja tapoja Keno tulosten tarkastukseen

Kenotulosten tarkastamisesta voi tehdä hauskempaa monin eri keinoin. Jos perheestäsi tai lähipiiristäsi löytyy kenon ystäviä, voitte jännittää tuloksia porukalla. Seuraavassa muutama esimerkki siitä, miten kenotulosten tarkistaminen on entistä kutkuttavampaa!

Ekstrapalkinnot: Porukassa palkitaan pelaaja, joka saa eniten oikeita osumia. Ylimääräinen palkinto voi olla esimerkiksi pieni rahapotti, johon kaikki osallistujat ovat ennen arvontaa osallistuneet pienellä summalla. Palkinto voi olla melkeinpä mitä tahansa – kunhan se päätetään etukäteen ennen arvontaa niin, että kaikki ovat päätöksestä yksimielisiä. Pssst! Aina ei tarvitse palkita eniten osumia saanutta. Voitte varioida kisailua esimerkiksi niin, että palkinnon saakin huonotuurisin pelaaja.

Mikäli harrastat kenoa puolisosi tai perheenjäsenesi kanssa, voitte lisätä kenosoppaan lisämaustetta leikkimielisen haastetehtävän avulla. Se, kumman kohdalle osuu vähiten arvottuja numeroita, joutuu hoitamaan kotityöt seuraavan viikon ajan. Kotitöiden sijasta voitte kehitellä muitakin “palkintoja” – vain mielikuvitus on rajana.

Keno tuloksien julkistus

Keno sopii erinomaisesti erityisesti niille pelaajille, jotka eivät malta odottaa arvontatuloksia pitkään. Kolme päivittäistä arvontaa tarkoittaa myös sitä, että arvontatulokset julkaistaan nopealla sykkeellä.

Kenotulosten julkaisu riippuu siitä, osallistutko päiväarvontaan, ilta-arvontaan vai myöhäisillan arvontaan.

Päiväarvontaan voit osallistua kello 14:45 asti, ja tulokset julkaistaan Veikkauksen tulossivuilla kello 15.

Ilta-arvontaan voit osallistua kello 20:45 asti, ja tulokset julkaistaan Nelosella kello 20:58.

Myöhäisillan arvontaan sinun tulee osallistua kello 22:45 mennessä, ja tulokset julkaistaan neljällä eri taholla; Veikkauksen nettisivuilla, teksti-tv:ssä, Iltasanomien nettisivuilla sekä palveluviestinä, mikäli sellaisen olet tilannut.

Katso Lottoarvonnan suosittelemat tarjoukset nettipeleihin tästä:

Eilisen keno tulokset

Sivun ylälaidasta näet kätevästi eilisen keno tulokset. Siirry eilisen tuloksiin tästä. Tarkasta siis osuiko voitto eilisen riveissä! Tulostyökalumme päivittää automaattisesti uusimman tuloksen näkyviin, mutta voit valita mitä tulosta katsot helposti myös itse.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 3.9 / 5. Arvosanat yhteensä: 17