Uusimmat viralliset lotto tulokset

Tarkista tällä sivulla helposti uusimmat viralliset lotto tulokset. Lottoarvonta käyttää lotto tuloksien lähteenä virallisia arvottuja numeroita ja uusimmat tulokset löydät alhaalta kuvina YLEn teksti-tv -palvelusta.

Veikkauksen lottoarvonnan virallinen tulos

veikkauksen lotto tulos

Veikkauksen Lotto – uusin virallinen tulos

Eurojackpot arvonnan virallinen tulos

Eurojackpot tulos

Eurojackpot lotto – uusin virallinen tulos

Viking Lotto arvonnan virallinen tulos

Viking lotto virallinen tulos

Viking Lotto – uusin virallinen tulos

Loton lisäarvontojen tulokset

Launtai-Jokeri arvonnan virallinen tulos

lauantai-jokeri uusin virallinen tulos

Lauantai-Jokeri – uusin virallinen tulos

Viking Lotto Keskiviikko-Jokeri

Keskiviikon Jokeri Viking lotto uusin virallinen tulos

Keskiviikon Jokeri – uusin virallinen tulos

Eurojackpot Perjantai-Jokeri

Perjantai-Jokeri Eurojackpot uusin virallinen tulos

Perjantai-Jokeri Eurojackpot – uusin virallinen tulos

 

Lottoarvonta käyttää lähteenään aina virallisia lottotuloksia. Yllä esiintyvät kuvat ovat YLEn teksti-tv palvelusta ja ne päivittyvät aina kun arvonta on suoritettu ja viralliset tulokset on julkaistu. Tulevaisuudessa sivusto pyrkii käyttämään lähteenään omaa tietokantaa josta edellisten lottotulosten tarkastus olisi entistä helpompaa.

Miten Eurojackpot arvotaan?

Eurojackpot arvonnassa arvotaan 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa. Pelaaja valitsee riville 5 päänumeroa 1-50 väliltä ja 2 tähtinumeroa 1-10 väliltä. Arvonta-aika on joka perjantai 20:00 suomen aikaa.

Miten Viking lotto arvotaan?

Viking loton arvonnassa arvotaan 6 päänumeroa ja 1 vikingnumero. Pelaaja valitsee riville 6 päänumeroa 1-48 väliltä ja 1 vikingnumeron 1-8 väliltä. Arvonta-aika on joka keskiviikko 19:00 Suomen aikaa.

Mistä tiedän että lotto tulokset ovat viralliset?

Käytämme vain virallisiä lähteitä lottotuloksien listaukseen. Yllä näet YLEn teksti-tv:n listaamat tulokset, jotka päivittyvät suoraan virallisista lähteistä kun arvonnat ovat suoritettu. Lottoarvonta ei ota kantaa tulosten viivästymiseen, mutta varmistaa, että tulokset ovat aina viralliset ja oikeat.

Miten tiedän osuiko rivilleni voitto?

Oikeian lotto tuloksen tarkistaminen on helppoa. Tarkista vain löytyykö riviltä jonka ostit kierroksen aikana arvotut numerot. Riippuen mitä lottoa pelasit  oikeuttaa jo esimerkiksi 2 oikeaa numeroa voittoon. Muista tarkistaa lotto tulos vain virallisesta lähteestä.

lotto tulos arvotaan

Missä lotto tulos arvotaan?

Veikkauksen perinteisen loton tulos arvotaan Helsingissä MTV3n studiossa Pasilassa – johon lottoarvonta siirtyi YLEltä aikaisemmin. Myös Eurojackpot tulos arvotaan suomessa, Helsingissä. Viking Lotto – kuten nimestä voi päätellä – arvotaan Norjassa.

[Ääniä yhteensä:2    Keskiarvo arvosana:4.5/5]