Mega Millions Suomi – Näin pelaat Yhdysvaltojen jättimäistä lottoarvontaa

Mega Millions Lotto

Mega Millions on Yhdysvalloissa järjestettävä lotto. Tätä megalomaanista lottoa pystyy pelaamaan ympäri maailmaa, myös Euroopassa – kansainvälisiä lottoarvontoja tarjoavilla pelisivustoilla.

Mega Millions lotto jättipotti on usein satoja miljoonia eueroja.

Mega Millions lottoa voi pelata myös Suomessa, ja se arvotaan keskiviikko- ja lauantaiaamuna Suomen aikaa klo 06:00.

Mega Millions lotto tunnettiin aiemmin nimellä ”The Big Game” -lottona ja sitä on järjestetty vuodesta 1996 lähtien. Vuonna 2012 loton nimi vaihtui nykyiseen Mega Millionssiin.

Mikä on Mega Millions?

Mega Millions on vuodesta 1996 järjestetty lottoarvonta Yhdysvalloissa. Se on ensimmäinen viikottainen lottoarvonta, jossa on melkein aina satojen miljoonien voittomahdollisuus.

Tämän teki mahdolliseksi se, että Yhdysvalloissa tätä lottoa pystyy pelaamaan jokaisessa Yhdysvaltojen osavaltiossa – näin päävoiton summa usein kasvaa aivan järkyttävän kokoiseksi.mega millions lyhyesti

Mega Millions lotossa pelaaja valitsee 5 päänumeroa ja 1 lisänumeron. Päänumero valitaan 1-70 väliltä kun taas lisänumero 1-25 väliltä.

Etsitkö lotto tuloksia?

Katso lotto tulokset sivumme ja merkkaa tuo kirjainmerkkein. Näin saat uudet lotto tulokset todella kätevästi yhdestä paikkaa, useasta eri lotosta.

Lotossa päänumeroita kutsutaan ”Mega millions” numeroiksi ja lisänumeroita kutsutaan ”Mega ball” numeroksi. Päävoittoon vaaditaan viisi päänumeroa oikein ja tietysti myös valittu lisänumero oikein. Tässäkin lotossa, kuten esimerkiksi Eurojackpotissa, tarvitset siis täysosuman päävoittoon.mega millions voittajat

Vain Espanjan El Nino lotto on yltänyt Mega Millions voitonjaon suuruusluokkaan – ja tuota lottoa pelaat vain kerran vuodessa, kun tätä megalomaanista lottoa Yhdysvalloista pelaat kaksi kertaa viikossa!

Mega Millions lotto Suomessa?

Tätä lottoa pelaat Suomessa nykyään todella helposti. Useat eri ulkomaiset, kuitenkin Eurooppalaiset, pelisivustot tarjoavat tätä lottoa pelivalikoimissaan. Tässä parhaat valinnat Europaan sisäisistä pelisivustoista, jossa voit pelata Mega Millions lottoa. Useat näistä ovat juuri suomalaisten pelaajien makuun ja tarjoavatkin tuotteitaan jo monilla sadoille tuhansille suomalaisille.

Mega Millions lottoa pystyy pelaamaan kätevästi netissä vaikka mobiililla.

 

Pelisivustot tarjoavat pelejä jo monille tuhansille ja tuhansille aktiivisille suomalaisille pelaajille. Lottosivustojen tarjonta on kattava ja pystyt pelaamaan turvallisessa ympäristössä.

Kullakin sivustolla on oma bonus uusille asiakkaille. Voit käyttää näistä minkä tahansa, tai vaikkapa useita!

Moni sivusto tarjoaa paljon etuja ja myös asiakastukea. Mikäli tarjouksissa on jotain epäselvyyksiä niin Lottoarvonnan suosittelemat sivustot tarjoavat aina myös asiakaspalvelua. Apu on aina lähellä, vain yhden klikin päässä!

Mega Millions arvonta-aika ja paikka?

Mega Millions arvotaan Yhdysvalloissa ilta-aikaan, osavaltiosta riippuen (useita eri aikavyöhykkeitä). Suomessa arvonta-aika osuu keskiiviikko ja lauantai aamuun 06:00.

Mikäli et halua herätä Suomessa arvontaan – löydät helposti arvonnan tulokset ja jopa arvonnan videon MegaMillions viralliselta verkkosivustolta.megamillions voittaja yhdysvallat

Lotto arvotaan Georgiassa, Yhdysvalloissa.

Jos ja kun arvonta osuu vihdoinkin jollekin onnekkaalle pelaajalle, alkaa potti aina uudestaan vähintään 20 miljoonasta dollarista. Tämän jälkeen jokaisella kierroksella pottiin lisätään vähintään 2 miljoonaa dollaria lisää, joten suuria voittoja on varmasti luvassa.

Mega Millions verot ja verovapaus

Kun osallistut Suomesta käsin Mega Millions loton arvontaan teet niin yleisesti katsottuna Eurooppalaisella pelisivustolla. Tällöin voitoista ei tule maksaa veroja. Lottoarvonnan suosittelemat pelisivustot omaavat pääasiassa Malta eli EUn sisäisen pelilisenssin.

Mikäli haluat tarkistaa sivuston lisenssin – eli minkä alueen sivustolla pelaat näet sen helposti. Tämä näkyy yleensä helposti kun selaat sivun alalaitaan, jossa lisenssi tulee olla ilmoitettu.

Muista tarkastaa aina millä sivustolla pelaat. Mikäli pelisivusto on EU alueella niin voitoista ei tule maksaa veroja. Mikäli pelaat esimerkiksi Karibian Saarten (esimerkkinä Curacao) lisenssin alaisten sivustojen lomissa, sinun tulee maksaa vero kun nostat voittoja tältä sivustolta.

Mega Millions voitonjako ja voitot

Mega Millions lotossa on 9 eri voittoluokkaa.

Megamillions voittoluokat:

Oikeita päänumeroitaOikeita lisänumeroitaVoiton suuruus
5 oikein1 oikeinPäävoitto
5 oikein0 oikein1 000 000 $
4 oikein1 oikein10 000 $
4 oikein0 oikein500 $
3 oikein1 oikein200 $
3 oikein0 oikein10 $
2 oikein2 oikein10 $
1 oikein1 oikein4 $
0 oikein1 oikein2 $

Ilmoitamme tässä voittojen määrän Yhdysvaltojen dollareissa. Tosiassa pelaat euromääräisistä voitoista kun osallistut arvontoihin. Tällöin pelisivusto ilmottaa sinulle voittojen määrän euroissa.

Todennäköisyydet päävoitolla ovat 1 / 302 575 350 ja ensimmäiselle voittoluokka 0 + 1 oikein 1 / 37.

Miten voitan Mega Millions lotossa

Lottoarvonta suosittelee käyttämään samankaltaisia strategioita kuin muissakin lotoissa. Näitä ovat:

  • Älä pelaa numerosarjoja
  • Vältä pieniä numeroita
  • Käytä peleihin bonus / ilmaisrahaa
  • Pelaa vain omien varojen puitteissa

Numerosarja ja pienet numerot ovat aina kaikissa lotoissa eniten pelatuimpia. Eli välttämällä näitä mahdollistat suuremman voiton itsellesi (et joudu jakamaan voittoja).

Useat Lottoarvonnan suosittelemat pelisivustot tarjoavat uusille asiakkaille bonuksia tai ilmaisrahaa peleihin.

On tärkeää pelata omien varojen puitteissa, näin vältät tappioita yleisesti. Pidä hauskaa kun pelaat – jännitä kun pelaat – unelmoi kun pelaat, mutta pelaa aina omien varojen puitteissa.

Mega Millions suurimmat voitot

Suurin Mega Millions voitto on 1,6 miljardia dollaria vuodelta 2018. South Carolinan osa-valtioon, anonyymille voittajalle, osui Lokakuussa Mega Millions isoin ikinä arvottu voitto.

Toiseksi suurin voitto tässä lotossa osui Maaliskuussa 2012 ja tällöin päävoiton määrä oli 656 miljoonaa dollaria.

Yhdysvalloissa voittajien nimet usein julkaistaan. Vain 8 osavaltiossa voittajien nimiä ei julkaista. Esimerkiksi suurin ikinä voitettu summa, 1,6 miljardia dollaria, osui osavaltioon, jossa voittajan ei tarvitse nimeään paljastaa. Yleisen mielipiteen mukaan voittajien on myös hyvä pysyttäytyä salassa.

Mega Millions lyhyesti kertauksena

Tässä vielä tiiviissä paketissa kertaus Mega Millions lotosta!

  • Mega Millions arvotaan Suomen aikaa joka keskiviikko ja lauantai kello 06:00
  • Peliin osallistutaan valitsemalla 5 päänumeroa (1-70) ja 1 lisänumero (1-25) väliltä
  • Yksi rivi Mega Millions lottoa maksaa 2-6 euroa (riippuen päävoiton koosta)

Päävoitto pyörii aina useissa kymmenissä miljoonissa ja yhä useammin sadoissa miljoonissa dollareissa. Tämä lotto on tosiaankin sellainen missä tehdään unelmista totta. Muuta ”the american dream” omaksesi tämän arvonnan kautta!

Milloin MegaMillions arvonta järjestetään?

Koska MegaMillions arvonta suoritetaan rapakon takana, arvotaan numerot hieman hassuun aikaan kotimaastamme katsoen. Arvonta suoritetaan kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja lauantaisin kello 06:00 Suomen aikaa.

Voiko MegaMillions lottoa pelata Suomessa?

Kyllä voi. Voit lyödä vetoa MegaMillions tuloksesta usealla eri sivustolla. Näissä sivustoissa on myös etuna se, että ne tarjoavat asiakkaille tuntuvia alennuksia normaaliin rivihintaan verrattuna.

Paljonko MegaMillions lotto maksaa riviä kohden?

MegaMillions lotossa on kaksi eri kategoriaa hintojen suhteen. Ensimmäinen eli normaali jackpot rivi maksaa pelaajalle 3 euroa riviä kohden. Boostattu Jackpot -rivi taas maksaa 5 euroa riviä kohden.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 4.1 / 5. Arvosanat yhteensä: 7