Viking lotto on muodostunut suomalaisille jo varsin tutuksi lotoksi. Vaikka tämä lotto onkin monikansallinen – koetaan se silti yhä yhdeksi suomalaisten suosikkilotoista.

Tästä löydät kätevästi uusimman Viking Loton virallisen voittorivin.

Uusin virallinen Viking Lotto tulos

Uusin virallinen Viking Lotto tulos

Tästä löydät kaikkien lottoarvontojen tulokset

 

Viking Lotto – pelaa viikinkejä vastaan?

Kuten Eurojackpot on myös Viking Lotto monikansallinen lotto. Ei puhuta kuitenkaan niistä viikingeistä juurikaan – vaan tämä lotto ulottuu myös perinteisten skandinaavisten maiden ulkopuolelle.

Arvontoihin voit osallistua helposti suomen ulkopuolelta, melkein joka puolelta maailmaa. Virallisesti Viking Lotto arvontoihin voit osallistua pelipisteissä näissä maissa:

  • Norja
  • Tanska
  • Ruotsi
  • Islanti
  • Viro
  • Latvia
  • Liettua
  • Slovania

Vaikka näissä maissa ei viikinkejä niin varsinaisesti ollakaan pystytään niistä osallistumaan tämän aiheeseen lottoon ihan noin vanhanaikasesti veikkauspisteiden kautta!

Viking Lotto pelinä ja arvonta-aika

Arvonta-aika on keskiviikkoisin 21:00 jolloin oikea viikoittainen rivi julkaistaan ja arvonta-aika päättyy kello 19:00. Tulosarvonta julkaisteen netissä.

Arvontaan osallistutaan valitsemalla 6 päänumeroa 1-48 väliltä ja 1 “vikingnumero” 1-8 väliltä. Voittoluokkia on yhteensä 9 ja osallistuminen yhdellä rivillä maksaa vaivaiset 0.80 €. Näin halpa rivihinta on jotain mitä ei nykymuotoisissa lotoissa juurikaan näe. Viking Loton voittoluokat:

Oikeita PäänumeroitaOikeita VikingnumeroitaVoiton suuruus
61Päävoitto*
60n. 250 000 €
51n. 10 000 €
501n. 1 00 €
41n. 50 €
40n. 25 €
31n. 8 €
30n. 4 €

*Päävoitossa ei ole takuupottia vaan päävoittajalle jakautuu 3.25% potin koosta. Yleensä tämä on ollu noin yhden miljoonan luokkaa normaalissa pelimuodossa.

Arvonnassa mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että arvonta suoritetaan Norjassa mutta plusnumero arvotaan suomessa. Kuten muissakin lottopeleissä on tässäkin pelimuodossa lisäpelimahdollisuuksia.

Jos haluat pelata Viking Lotto plus pelimuotoa – tulee sinun valita vielä yksi plusnumero 1-30 väliltä. Mikäli plusnumero lapulle osuu niin voittosi 5 kertaistetaan. Mikäli valitset pelata tätä lisäpelimuotoa tulee sinun kuitenkin maksaa ylimääräinen 0.40 € per rivi jolloin yhden rivin hinnaksi muodostuu 1.20 €.

Viking Lotto lyhyesti kertauksena:

Pelimuoto: 6/48 + 1/8

Arvonta-aika: Keskiviikko 21:00

Rivihinta: 0,80 €-2,80 € (riippuen pelimuodosto)

Päävoiton suuruus: n. 1M €

 

[Ääniä yhteensä:1    Keskiarvo arvosana:5/5]