Lotto247 tarjoaa suurimmat kansainväliset lotot ja isoimmat voitot

Olet varmaan kuullut termin “bucket list”? Kyseessä on lista asioista, jotka haluaa tehdä elämänsä aikana. Benji-hyppy, vuorikiipeily, koskenlasku, matka maailman ympäri…

Mitä asioita sinun listaltasi löytyy, ja mikä vielä tärkeämpää – montako niistä olet tähän mennessä suorittanut? Lottopelit eivät takaa isoja voittoja, mutta Lotto247 sivuston tarjonta mahdollistaa parhaat pelit näiden tavoitteluun.

Lotto247 tarjoaa riskittömästi ensimmäiset rivit asiakkailleen. Kokeile itse!

Aloita pelit tästä!Katso kaikki bonukset tästä

Meistä jokaisella on haaveita, mutta valitettavan usein monet niistä jäävät toteuttamatta sen vuoksi, ettei niihin yksinkertaisesti ole varaa. Juuri tästä syystä haluamme esitellä Lotto247 -sivuston – voi olla, että unelmasi toteutuminen on askeleen lähempänä.

Etsitkö sivuiltamme lotto tuloksia? Niihin pääset tämän sivun kautta. Ota tuo sivu talteen sillä lotto tulokset työkalumme päivittyy automaattisesti ja löydät siitä suosituimmat lotot, samasta paikkaa.

Lotto247-sivustolta löydät 14 eri lottoarvontaa, jotka tarjoavat toinen toistaan suurempia päävoittoja. Ei ole ihme, että pelaajat ympäri maailmaa rakastavat kyseistä pelipaikkaa; esimerkiksi suositut SuperEnaMax, MegaMillions, Powerball, SuperEnaLotto, EuroJackpot sekä EuroMillions ovat pelattavissasi saman katon alla.lotto247 aula

Sivusto löytyy 13 eri kielellä. Suomen lisäksi Lotto247 on käännetty englanniksi, venäjäksi, norjaksi, espanjaksi, puolaksi, saksaksi, ranskaksi, unkariksi, portugaliksi, brasiliaksi ja tsekiksi. Hyväksytyt valuutat ovat eurot, punnat sekä USA:n dollarit. Myös maksumenetelmistä löytyy valinnanvaraa, sillä voit tehdä rahansiirtoja muun muassa Entropay-, Neteller-, Visa-, Mastercard- sekä Skrill-menetelmiä hyödyntäen.

Avaa ilmainen pelitili ja kokeile itse!

Etsitpä mitä tahansa valtavan valikoiman, upeiden pelikokemusten tai suurten voittojen väliltä, voit olla varma siitä, että Lotto247 sen sinulle tarjoaa. Se ei pelaa, joka pelkää, kuten vanha sanonta kuuluu – avaa pelitilisi ja aloita unelmiesi tavoittelu jo tänään!

Lotto247 lyhyesti – mikä on Lotto247?

Lotto247 on nettilottosivusto, joka tarjoaa pääsyn suurimpiin kansainvälisiin lottoarvontoihin. Etsitpä paikallisia tai kansainvälisiä arvontoja, viikoittaisia arvontoja tai välittömiä voittoja antavia pelejä, löydät kaiken tarvitsemasi yhdeltä sivustolta. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita mieleisesi peli ja antaa palaa. Valitse, klikkaa ja pelaa – tämän helpommaksi ei unelmiesi tavoittelu enää tule.

Katso myös nämä! Alla Lottoarvonnan suosittelemat lottosivustot.

LottosivustoIlmainen pelitiliTarjousLottopelitArvosana
l2
RekisteröidyKokeile täysin riskittömästi!17 kpl10/10

Kattavan pelitarjonnan lisäksi Lotto247 pitää huolen siitä, että pelit ovat ulottuvillasi missä ja milloin tahansa. Pelit ovat saatavilla mobiilissa, joten voit pelata juuri silloin, kun lottohammastasi kolottaa. Iskipä kyseinen himo lounastauolla, kassajonossa tai hammaslääkärissä, enää ei tarvitse hukata aikaa turhanpäiväiseen odotteluun.

Kokeile Lotto247 sivustoa mobiilissa

Lotto247:n tarjoama asiakaspalvelu on tavoitettavissa kuutena päivänä viikossa livechatin ja puhelimen välityksellä. Voit olla heihin yhteydessä maanantaista perjantaihin sekä lauantai-aamuisin. Puhelimen välityksellä tapahtuva asiakaspalvelu tapahtuu siten, että jätät heille soittopyynnön, ja Lotto247 soittaa sinulle takaisin heille sopivana ajankohtana.

Miksi valita Lotto247?

Lotto247 tarjoaa pelattavaa moneen makuun. Voit kisailla satojen miljoonien dollarien arvoisista jättipoteista tai osallistua pienempien pottien peleihin – valinta on sinun käsissäsi.

Valitse Lotto247 - Avaa ilmainen pelitili!

Olivatpa makumieltymyksesi millaisia tahansa, löydät varmasti mieleisesi pelit Lotto247:n tarjonnasta. Alta löydät listattuna kaikki sivustolta löytyvät pelit, joissa voit tavoitella suuria voittoja:

  • Powerball, Mega Millions, SuperEna Max, SuperEnaLotto, EuroJackpot, Oz Powerball, EuroMillions, Lotto 6aus49, UK Lottery, El Gordo, La Primitiva, France Loto, OZ Lotto, Mega-Sena, Raaputusarvat, Välittömien voittojen pelit, Keno

Lotto247 on sitoutunut tavoitteeseensa tarjota pelaajilleen parhaat pelikokemukset, ja siitä johtuen he tarjoavat pelejä, joita et muualta löydä. Tällaisia eksklusiivisia pelejä ovat Powerball Plus sekä Mega Millions Max. Potit kyseisissä peleissä voivat kasvaa valtavan kokoisiksi – esimerkkinä mainittakoon Mega Millions Max -pelistä voitettu 560 miljoonan potti.

Kansainväliset lottoarvonnat – miten niitä pelataan?

Mikäli edellisessä kappaleessa listatut lotot eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, lue alta lyhyet selitykset, mitä eri pelimuodot pitävät sisällään.

Powerball

Powerball on yksi maailman tunnetuimmista ja suurimmista lotoista. Sitä on pelattu jo vuodesta 1992 lähtien, ja peli on tunnettu valtavista jättipoteistaan. Aiemmin Powerball tunnettiin nimellä Lotto America.

Powerball -pelissä päävoiton voittaa, kun saa oikein 5 numeroa (69 numeron joukosta) sekä yhden Powerball-numeron (26 numeron joukosta). Arvonta suoritetaan USA:ssa keskiviikkoisin ja lauantaisin.

SuperEna Max

SuperEna Max on kehitetty SuperEnaloton pohjalta. SuperEna Max sai alkunsa vuonna 2014, ja sitä pelataan valitsemalla 6 pelinumeroa 1-90 väliltä. Loton tulokset perustuvat SuperEnaloton arvontoihin, ja palkinnot jaetaan virallisten SuperEnaloton tuloksien perusteella.

EuroMillions

EuroMillions on suurin Euroopassa pelattava lotto. Minimijättipotti on 17 miljoonaa euroa, ja peliä pelataan valitsemalla 5 numeroa (50 numeron joukosta) sekä kaksi Lucky Star -numeroa (12 numeron joukosta). Voittokatto on huikeat 190 miljoonaa euroa – mikäli raja tulee vastaan, jaetaan potti alemmille palkintotasoille.

Kokeile suuria, kansainvälisiä lottoja riskittömästi!

EuroMillions sisältää 13 palkintotasoa, minkä vuoksi voittomahdollisuudet pienempiin voittosummiin ovat suuremmat. Arvonta suoritetaan Ranskassa perjantai- ja tiistai-iltaisin.

Mega Millions

Mega Millions -peliä on pelattu vuodesta 1996 lähtien, ja alun perin peliä pelattiin nimellä The Big Game. Vuonna 2002 nimi muutettiin Mega Millionsiksi.

Kuten pelin nimestäkin voi päätellä, Mega Millions -arvonnan päävoitot kasvavat valtaviin lukemiin. Esimerkiksi vuonna 2012 kolme onnekasta pelaajaa jakoivat 656 miljoonan dollarin voittopotin! Peliä pelataan valitsemalla 5 numeroa väliltä 1-70 sekä 1 Mega Ball -numero väliltä 1-25. Arvonta suoritetaan Georgiassa, USA:ssa.lotto247 kansainvaliset lotot

SuperEnalotto

SuperEnalotto sai alkunsa 1950-luvun Italiassa. Peliä pelataan valitsemalla 6 numeroa väliltä 1-90, ja päävoiton voittaa kuudella oikealla osumalla. SuperEnalotto poikkeaa muista lotoista siinä, että jättipoteilla ei ole ollenkaan voittokattoa. Arvonta suoritetaan tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Eurojackpot

Suomalaisille tuttu pelimuoto Eurojackpot lanseerattiin vuonna 2011. Pelissä valitaan 5 numeroa 50 numeron joukosta sekä 2 lisänumeroa 10 numeron joukosta. Eurojackpotin päävoitto voi kasvaa jopa 90 miljoonaan euroon, ja mikäli kukaan ei sitä voita, summa jaetaan alempien palkintoluokkien kesken. Arvonta suoritetaan Helsingissä perjantai-iltaisin.

France Loto

France Loto -pelimuotoa on pelattu vuosikymmenien ajan, vuodesta 1976. Pelissä valitaan 5 numeroa 49 numerosta sekä 1 lisänumero 10 numerosta. Päävoittoon vaaditaan kuusi oikeaa osumaa. Aloituspotti on 2 miljoonaa euroa, ja palkintotasoja on yhteensä kuusi kappaletta. Arvonta suoritetaan Ranskassa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin.

German Lotto

German Lottoa pelataan valitsemalla 6 päänumeroa väliltä 1-49 sekä 1 Superzahl-lisänumero 10 numeron joukosta. Jättipotin voittamiseen tarvitaan 7 oikeaa osumaa. Mikäli päävoittoa ei voiteta 13 arvontakerralla, se jaetaan alempien palkintoluokkien kesken. Arvonnat suoritetaan keskiviikkoisin sekä lauantaisin.

Kokeile suuria, kansainvälisiä lottoja riskittömästi!

La Primitiva

La Primitiva on maailman vanhin lotto, joka päivitettiin vastaamaan nykyistä olemustaan vuonna 1985. Pelissä valitaan 6 numeroa 49 mahdollisen numeron joukosta, ja arvonnassa arvotaan yhteensä 8 numeroa (6 päänumeroa sekä, 1 bonusnumero sekä 1 Reintegro-numero). Päävoittoon vaaditaan 6 oikeaa osumaa sekä Reintegro-numero. Arvonta suoritetaan torstaisin ja lauantaisin.

UK Lotto

Vuonna 1994 lanseerattu UK Lotto on saavuttanut suuren suosion pelaajien keskuudessa ympäri maailman. Pelissä valitaan 6 numeroa 59 numerosta, ja arvonnassa arvotaan kuuden päänumeron lisäksi yksi bonusnumero. Bonusnumeron ansiosta UK Lotossa on yksi ylimääräinen palkintotaso: mikäli saat oikein viisi arvottua päänumeroa sekä bonusnumeron, pääset käsiksi suuriin voittosummiin. Arvonnat suoritetaan keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Oz Powerball

Oz Powerball tunnetaan myös Australian Powerball -nimellä, ja sitä on pelattu vuodesta 1996 lähtien. Aloituspotti on 3 miljoonaa australian dollaria, ja potti voi kasvaa useiden kymmenien miljoonien suuruiseksi. Vuonna 2009 Oz Powerballissa jaettiin 80 miljoonan dollarin päävoitto!

Oz Powerballia pelataan valitsemalla 6 päänumeroa 40 mahdollisen numeron joukosta sekä 1 lisänumero 20 numeron joukosta. Arvonta suoritetaan Australiassa joka torstai.

Oz Lotto

Oz Lotto on niinikään australialainen peli, jossa valitaan 7 päänumeroa 45 numeron joukosta. Arvonnassa arvotaan lisäksi 2 lisänumeroa, jotka mahdollistavat ylimääräisiä voittoja. Arvonta suoritetaan Australiassa tiistaisin.

Mega-Sena

Mega-Sena on Brasilian suurin lotto. Pelin idea on yksinkertainen: riville valitaan 6 numeroa 60 numeron joukosta. Arvonnat suoritetaan joka keskiviikko ja lauantai.

El Gordo

El Gordo on espanjalainen lotto, jossa valitaan 5 numeroa 54 numeron joukosta sekä 1 numero 9 numeron joukosta. Päävoiton voittamiseen vaaditaan kuusi oikeaa osumaa, ja arvonta suoritetaan sunnuntaisin.

Aloita pelit helposti tästä!

Yllä mainittujen lisäksi Lotto247 tarjoaa pelattavaa raaputusarpojen, bingon, kolikkopelien ja Kenon muodossa. Voit pelata näitä pelejä vaikkapa sillä aikaa, kun odottelet arvontojen tuloksia!

Lotto247 bonus ja lotto

Lotto247 sivustolla on erikoinen tarjous uusille asiakkaille.

Kuten muillakin samankaltaisilla pelisivuilla, ensimmäiset lottorivisi ovat riskittömiä. Pelaa siis 3 – 10 riviä mitä tahansa lottoa – mikäli voitto ei osu saat rahasi takaisin. Muista kuitenkin hyödyntää tarjous 12 päivän kuluessa siitä kun luot pelitilin. Tarkemmat tiedot tästä tarjouksesta löydät täältä.lotto247 bonus

Toinen etu ja bonus uusille asiakkaille Lotto247 sivustolla on se, että mikäli ostat ensimmäiset rivisi jollain muulla maksuvaihtoehdolla kuin luottokortti, saat tuplana yllämainitun bonuksen edut!

Silloin tällöin lotto247 myös tarjoaa alennuksia isompien ostojen yhteydessä: voit esimerkiksi saada alennuksen raaputusarvoista, kun ostat niitä kerralla isomman määrän. Alennus on normaalisti noin 5-10 % suuruinen, eli suuria hyötyjä ei siitä valitettavasti pääse nappaamaan.

Lotto247 suomalaisille pelaajille

Lotto247:n ansiosta suomalaisten pelaajien on mahdollista osallistua suurimpiin kansainvälisiin arvontoihin. Lotto247:llä on lipputoimistoja Euroopassa, Iso-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa sekä Australiassa, ja lottokuponkien ostamiset ja palkintorahojen lunastamiset onnistuvat sujuvasti.

Pelaaminen on helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse avata pelitiliä useille eri sivustoille, sillä Lotto247 tarjoaa parhaat lotot yhdellä sivustolla. Lisäksi he informoivat sinua sähköpostitse aina, kun voitat rahaa, ja kaikki voitot säilytetään Lotto247:n toimesta siihen asti, kunnes annat ohjeet siitä, mitä haluat voitoillesi tehtävän. Kaikista yli 200 euron arvoisista voitoista informoidaan puhelimitse.

Kokeile itse! Lunasta edut.

Lotto247 on käännetty kokonaan suomeksi, minkä vuoksi se sopii suomalaisille pelaajille oikein hyvin. Lisäksi maksumenetelmiä on tarjolla useita, joten löydät varmasti itsellesi sopivan.

Rahansiirrot Lotto247 -sivustolla

Voit osallistua eri maiden arvontoihin siirtämällä rahaa pelitilillesi ja ostamalla haluamasi kupongit. Käytössäsi on useita maksutapoja. Maksumenetelmistä löytyvät muun muassa luottokortit, nettilompakot ja pankkisiirrot sekä monet muut – näet kaikki saatavilla olevat menetelmät talletusta tehdessäsi.

Voittaessasi rahaa voittosumma hyvitetään pelitilillesi automaattisesti. Voit joko säilyttää voitot pelitililläsi tai kotiuttaa voittosi. Noston minimisumma on 12 euroa, ja kotiutus vie aikaa 2-10 arkipäivän verran.

Pssst… Silloin tällöin Lotto247 palkitsee pelaajiaan, mikäli he käyttävät tiettyä maksumenetelmää. Voit saada ylimääräisiä etuja yksinkertaisesti vain tekemällä talletuksen.

Onko voitot Lotto247 -sivustolla verovapaita

Lotto247 toimii Curacaon pelilisenssin alla. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaiset pelaajat joutuvat maksamaan voitoistaan veroja.

Onko Lotto247 luotettava sivusto?

Curacao Gaming Commissionin myöntämä pelilisenssi takaa sen, että pelaaminen Lotto247:llä on turvallista. Sivustoa valvotaan ja säännellään peliviranomaisen toimesta, ja turvallisuusstandardit, jotka koskevat kuponkien ostamista ja voittojen maksamista, ovat korkeat.

Kokeile itse! Avaa ilmainen pelitili.

Kuten suurin osa netissä toimivista pelisivustoista, myös Lotto247 hyödyntää SSL-salattua yhteyttä. SSL-yhteys varmistaa sen, että kaikki rahansiirtoihin ja henkilökohtaiseen dataasi liittyvät tiedot pidetään salassa ja kolmansien osapuolten ulottumattomissa.

Miten rekisteröidyn Lotto247 -sivustolle?

Rekisteröityminen Lotto247 -sivustolle on helppoa ja nopeaa. Klikkaamalla “Luo tili” -painiketta sivuston oikeasta yläreunasta ruudullesi aukeaa lomake, johon sinun tulee täyttää joitakin tietojasi. Täytä lomakkeeseen nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä maa, josta pelaat, ja klikkaa “Luo tili”.lotto247 rekisterointi

Pelaamisen aloittaminen onnistuu yhtä helposti. Valitse, mitä lottoa ja montako riviä haluat pelata, klikkaa “Lisää koriin” ja “Kassalle”. Maksa kuponkisi ja jännitä arvontaa!

Rekisteröidy Lotto247 sivustolle tästä!

Lotto247 pähkinänkuoressa:

  • Suurimmat kansainväliset lottoarvonnat yhdellä sivustolla
  • Suomenkielinen sivusto
  • Monipuoliset maksumenetelmät
  • Turvallinen sivusto
  • Curacaon pelilisenssi

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 3.2 / 5. Arvosanat yhteensä: 5